Projekt barnrum!

Vi ska inom en snar framtid flytta till en större bostad (2an börjar kännas lite trång nu när pojkarna börjar bli mer aktiva, och för att inte tala om alla miljontals leksaker de samlar på sig..), det enda som hittills hindrat en flytt är att jag inte kan bestämma mig vart som är bäst för oss att bo, i stan eller utanför, lägenhet eller radhus? Eller det kanske rent av är dags för oss att köpa hus nu? Det är ett så stort beslut om vart vårt nya hem ska bli så jag vill vara riktigt säker innan vi gör verklighet av det. Jag vill absolut inte flytta runt flera gånger så vi letar efter något permanent för flera år framöver.

 Hur som helst så kunde jag inte hålla mig längre från att börja inreda barnrummet. Så jag flyttade ut min säng till köksvrån (mycket mysigare än det låter.. visar bild sen) och gav därmed pojkarna ett eget rum. Och nu kan jag äntligen inreda ett riktigt barnrum åt dem! Riktigt grabbigt ska det va! Jag har alltid önskat mig en son och nu har jag ju till och med två, dubbellycka! 😎 Har en ganska klar bild i huvudet om hur rummet kommer se ut när det är färdigt men just nu är det låååångt kvar, måste skaffa lite nya möbler och (tro det eller ej) ÄNNU FLER LEKSKER! Kommer bli ett riktigt paradis för mina små prinsar det här. Passade på att ta bild på deras rum imorse innan vi begav oss till dagis och skola, och så här ser kaoset ut i nuläget.. 

Massor för mig att göra x) Men det kommer bli så bra och jag tycker det är superkul så det gör inget. Jag är kär i Nickolaiys säng (den vita med lådor) men det är dags för honom att få en större säng nu så har beställt en ny (också jätte fin) som förhoppningsvis kommer nu i veckan. Så får lillebrorsan ta över den vita sängen istället :) (vill inte släppa den riktigt än) ^^ 
Kom ihåg mig?
Kathrinea Living

Ensamstående mamma till 2 busiga pojkar - Nickolaiy 5 år och Julian 3 år. I Skånes vackra landskap njuter vi av livet tillsammans med hundarna Malka & Eila.