Julle på besök

Nickolaiys avdelning på dagis håller just nu på med ett spännande projekt med en nalle (Julle) som i tur och ordning ska få följa med alla barnen hem. Där ska han få spendera någon dag med vardera barn i deras hemmiljö och följa med barnen i deras vardagsliv. Denna veckan var det Nickolaiys tur att få ta med sig Julle hem. Och så här blev vårt bidrag som Nickolaiy ska få visa upp och berätta om för sina kompisar på måndag. (Och ja.. uppenbarligen så hade jag superkul med detta. Nörden i mig längtar väldigt mycket till barnen börjar skolan och får med sig läxor hem som jag kan hjälpa dem med).
 
 
 När vi skulle lämna tillbaka Julle till dagis idag så blev Nickolaiy lite ledsen, han tyckte det var så roligt att ha med sig nallen hem. Som tur är så kommer ju Julle vara kvar på dagis efter att han varit och besökt alla barnen, så barnen kan fortsätta leka med honom sen. Hej då Julle, tack för upplevelsen och dem fina bilderna du bjöd oss på. 
 
 Kom ihåg mig?
Kathrinea Living

Ensamstående mamma till 2 busiga pojkar - Nickolaiy 5 år och Julian 3 år. I Skånes vackra landskap njuter vi av livet tillsammans med hundarna Malka & Eila.