6 år har gått

 Sedan jag blev mamma till denna fantastiska lille pojke 🙏❤

Så fort tiden har gått ändå och om bara två veckor börjar han skolan! 🙆🏼

Vår tradition är att den som fyller år får bestämma det mesta under dagen. Och Nickolaiys önskan var att Julian skulle vara hemma från förskolan och leka hela dagen, så så fick det bli 🙃 Kalas med familj och vänner har vi haft och kommer att ha i omgångar detta året, både för att alla i år har haft så olika jobbtider men även för att det kändes kul att fira många gånger 🎂🎉 Och ja en annan tradition här hemma är att inte bara födelsedagsbarnet får alla presenter utan att även syskonen får något litet. Så kommer vi åtminstone göra så länge barnen är små, sen får vi se hur vi gör när de är äldre :)

Så i söndags när Nickolaiy kom hem från sitt semesterumgänge med sin pappa så hade vi ett första överraskningskalas för honom då han fick sina presenter från Danjel som sedan skulle resa bort på jobb i några veckor (postar bilder från överraskningskalaset senare). I torsdags så kom mormor och morbror hit och firade Nickolaiy och denna helgen åker Nickolaiy till sin pappa för umgängeshelg där jag förmodar att han också kommer bli firad. På måndag så kommer Renee och firar honom med en heldag på stan där han ska få shoppa loss inför skolstarten. Och nästkommande helg så kommer morfar, Renee, eventuellt mormor & Peter igen och några vänner för att fira 6-åringen en sista gång :P

Imorse fick killarna öppna massa roliga paket från lekmer som de sedan har sprungit runt och lekt med hela dagen
Kom ihåg mig?
Kathrinea Living

Ensamstående mamma till 2 busiga pojkar - Nickolaiy 5 år och Julian 3 år. I Skånes vackra landskap njuter vi av livet tillsammans med hundarna Malka & Eila.