Week of change 🦋

Alltså denna veckan är så spännande på många olika sätt! Tycker det är så roligt att just denna måndagen, och med den starten på just denna veckan, äntligen är här 🙆🏼 Massor med förändringar kommer ske i samband med denna veckas slut!
    1. Detta är sista veckan som vi bor i denna lägenheten! Har bott här nu i 5,5 år och jag dööör för en förändring 😁
    2. Detta är vår sista semestervecka för denna sommaren. Vet egentligen inte varför jag tycker det är så kul, älskar ju både sommar och semester 🤔🙄 men tycker samtidigt att det är sååå roligt och spännande att få börja skolan igen! På RIKTIGT ! Riktiga lektioner och en riktig klass, inte bara distans..🤓
Okej det var nog bara 2 förändringar då.. men två STORA förändringar ändå. Tycker jag i alla fall. Och denna veckan är den sista innan allt det! Hur kul är inte det?! 🙆🏼 Bild från någon månad sen, som jag av någon anledning (?) inte lagt upp tidigare. Ser ni trollsländan som susar runt ovanför mitt huvud? Den fanns med på flera olika bilder fast på olika ställen under denna sessionen 😍Kom ihåg mig?
Kathrinea Living

Ensamstående mamma till 2 busiga pojkar - Nickolaiy 5 år och Julian 3 år. I Skånes vackra landskap njuter vi av livet tillsammans med hundarna Malka & Eila.