Just när jag tänkte att vi inte varit sjuka på länge..

Så vaknar store killen upp tidigt på morgonen och säger att han har jätteont i huvudet. Tar tempen på honom och visst har han feber.. Tur det är en fredag i alla fall så att vi bara behövde sjukanmäla oss 1 dag, förhoppningsvis hinner han friskna till under helgen så vi kan återgå till vardagen snart igen. Har några viktiga möten och examinationer att hinna med i nästa vecka, så håller tummarna. Dessutom har jag fått ett väldigt spännande influencer erbjudande på min instagram som jag ska hinna läsa igenom noga och eventuellt fixa lite bilder inför. Om jag tackar ja så kommer det bli mitt första betalda influencer "jobb", dock är jag lite osäker på det eftersom det är ett svenskt företag och majoriteten av mina följare kommer från USA. Vill ju så klart att det ska vara värt från båda håll 😊 Det har varit så otroligt fint väder idag och Julian (som är frisk som en nötkärna) har haft massor med spring i benen. Så vi bäddade ner Nickolaiy i vagnen och begav oss ut i naturen en stund, älskar solen! Och älskar hur fina alla bilder blir av solens ljus 😍

För övrigt så har största delen av dagen sett ut så här 👇

Blir såklart lite extra mammig när man är sjuk och vill bara mysa i soffan hela dagen. Eila har också känt av att Nickolaiy inte har mått bra idag för hon har legat vid hans sida hela tiden ❤️Kom ihåg mig?
Kathrinea Living

Ensamstående mamma till 2 busiga pojkar - Nickolaiy 5 år och Julian 3 år. I Skånes vackra landskap njuter vi av livet tillsammans med hundarna Malka & Eila.