Strandhäng med lättroade duon 👩‍👦‍👦

Här i Skåne har det varit 28 grader varmt och vindstilla så vi drog oss ner mot stranden idag för att njuta av vår sista lediga vardag för denna gången. Vi har några veckor ledigt lite längre fram i sommar igen så hoppas på lika härligt väder då med! Jag hörde att det varit kyligare högre upp i Sverige, men kan ju kanske ha varit skönt det också 😊 Vi njöt till fullo av våra timmar på stranden idag i alla fall, vattnet var faktiskt riktigt varmt redan! Men kan ju också bero på att det är så långgrunt längs Landskrona kusten 😋 Grusiga ungar 👇 tydligen är det superkul att doppa sig i havet och sedan rulla in sig riktigt i sanden för att sedan doppa sig igen --> & på repeat typ 100 gånger då.. 👀😌 Och ja.. Nickolaiy fick ju också för sig att han skulle bada med sitt linne på sig, superkul det också tydligen! Behövs inte mycket för att roa dessa ungar va 🤗 På måndag börjar min sommarkurs i Allmän Civilrätt som jag ska läsa vid Lunds universitet och pojkarna ska därmed tillbaka till förskolan. Hur skönt det än är att vara ledig lite in emellan så är det ju himla kul och spännande att plugga också. Och ungarna älskar sin förskola och att leka med alla sina kompisar som de har där, så sällan några problem på det planet heller. Vi håller tummarna för att vi blir välsignade med lite regn här nere i nästa vecka för här är det så varmt och torrt att allt gräs vissnat och även träd och buskar börjat ta stryk.

Barnvänliga sommardrinkar 🍹😍

Godmorgon världen ☀ Idag startar vi dagen med en somrig och riktigt god näringsboost! Veganska Yoghurtdrinkar🍹 Goda, nyttiga, enkla att göra OCH väldigt uppskattade av barnen! Fyra enkla steg:
  1. Ta fram ett glas
  2. Häll i valfri soja eller havre yoghurt (tack för visad hänsyn 🐮❤)
  3. Fyll upp med valfri fruktjuice
  4. Toppa med bär
Och voilà 👇 As simple as that! Idag kände vi för en riktigt somrig smak med en bas av Oatlys havre yoghurt med vaniljsmak (sååå god!) med Mangojuice toppad med hallon och blåbär. Jag hade en Aminopro med mangosmak istället för fruktjuice i min och gissa hur gott det var! (Den är även vegansk för er som inte redan visste det) 😊 Blanda --> beundra alla vackra färger --> Njuuut 🙏   Önskar er alla en fortsatt fantastisk dag! Nu ska jag komma igång med morgonstädningen här hemma för om några timmar kommer min faster och hälsar på oss från Spanien, som barnen har längtat efter henne!  

Sommarmorgnar ✨

Idag är då första dagen på vår lediga vecka och det har vi firat med att ta det så lugnt, gjort precis vad vi velat hela tiden och ätit massor med goda frukttallrikar in emellan 🙃 Skönaste stunden på dagen är helt klart morgonstunden, då vi kan vara ute och njuta av solen och sommaren utan att dö av värmen ☀️

Mellan kurser

Godmorgon! Igår var den sista dagen på kursen jag läst under vårterminen, så idag inviger vi en veckas semester innan min sommarkurs i Civilrätt startar! En riktigt härlig sommarvecka ser vi framemot, med många utflykter och massor med strandhäng! Sedan får gärna regnet komma och kyla ner oss lite, både djur och natur börjar torka ut av denna plötsliga och långvariga värmebölja vi haft. Vi har dock väldigt svalt och skönt i lägenheten och det är jag tacksam för! Speciellt för hundarnas del som bortsett från kortare kissrundor får hållas mest inne nu under de varmaste timmarna (vilket är i princip hela dagen då..🙄) Tur att alla i denna familjen är väldigt morgonpigga så vi kommer ut allihop på mysiga långrundor tidiga morgnar och även senare mot kvällstimmarna 😊
Kathrinea Living

Ensamstående mamma till 2 busiga pojkar - Nickolaiy 5 år och Julian 3 år. I Skånes vackra landskap njuter vi av livet tillsammans med hundarna Malka & Eila.